Apple

Iedereen kent natuurlijk het merk Apple. De IPod, IPhone, IMac, IPad, noem het maar op. Maar wat een aantal mensen misschien niet weten, is dat er ook Apple accessoires bestaan. Hoesjes en screen protectors ken je misschien wel, maar er is nog meer. Deze accessoires zijn voor verschillende producten van Apple. Er zijn namelijk IPhone accessoires, IPad accessoires, IMac accessoires, MacBook accessoires, Watch accessoires en iPod accessoires.

 

De Apple accessoires

Er bestaan accessoires voor de IPhone. Er zijn natuurlijk ook weer verschillende modellen van de IPhone. Dit is geen probleem, alleen moet je wel bij een aantal accessoires letten op de uitgangspunten. Bijvoorbeeld: Het oplaadpunt van de IPhone 5, is een stuk kleiner dan die van de IPhone 4. De accessoires van Apple zijn eigenlijk voor alle soorten IPhone over het algemeen hetzelfde. Er bestaan namelijk hoesjes, screenprotectors, docking stations, autohouders, fietshouders, headseats, powerbanks, kabels, datakabels, laders en speakers.

Een screenprotector is een doorzichtig blaadje dat je ook ter bescherming op je IPhone kunt doen, tegen krassen et cetera. Een docking station is een blokje waar je je IPhone in zet, zodat hij op kan laden. Auto- en fietshouders kun je in de auto of op de fiets plaatsen, zodat je de IPhone daar in kan doen als je bijvoorbeeld de navigatie nodig hebt. Headseats zijn er in verschillende soorten en maten. Hiermee kun je muziek luisteren zonder dat andere mensen het horen. Powerbanks zijn apparaten die je thuis oplaadt, vervolgens mee kan nemen ergens naar toe zodat je je telefoon kan opladen zonder stopcontact. Vergeet alleen niet je datakabel mee te nemen. De kabels dienen voor het opladen van de IPhone. De lader is het stuk waar je de kabel in doet om de lader vervolgens in het stopcontact te stoppen. Speakers kun je door middel van een draadje of bluetooth aan je IPhone aansluiten om muziek te luisteren. Voor de IPad heb je dezelfde accessoires, alleen geen fietshouders. Voor de IPod heb je ook dezelfde accessoires, alleen komen hier nog IPod Gadgets bij en styluspennen. Met die styluspennen kun je ook op je scherm klikken zonder je vingers/handen te hoeven gebruiken.

Voor de IMac bestaan er adapters, (audio) kabels, opberglaatjes die je aan je IMac vast kunt maken, een bluetooth audio receiver, displayporten, wireless mobile access points en een screen cleaner.

De adapters, kabels en displayporten kun je voor verschillende dingen gebruiken. Bijvoorbeeld het verbinden met een beamer. In een opberglaatje kun je kleine dingetjes bewaren die je misschien dagelijks nodig hebt. De screen cleaner kun je gebruiken voor het schoonmaken van je beeldscherm, deze kun je overigens ook gebruiken voor je IPhone.

Voor de MacBook heb je dezelfde accessoires, maar ook (laptop)tassen, covers, screenprotectors, docking stations, stickers en overige kabeltjes. De covers dienen voor bescherming van je laptop.

Voor de IWatch heb je ook hoesjes, maar ook horlogebandjes, screenprotectors, een standaard en laders.

 

 

 

Lost Password