T-Mobile

Follow
8.7

User Avg

T-Mobile
telecomaanbieder t-mobile

T-Mobile is een telecom provider.
Duits Telecombedrijf met een 4G Netwerk in Nederland

Telecom aanbieder T-Mobile is een Duitse aanbieder van mobiele telefoniediensten en is onderdeel van het immens grote Deutsche Telekom concern. Het hoofdkantoor staat in Bonn. T-Mobile heeft voet op Nederlandse bodem kunnen krijgen ten tijde van de overname van Ben. Ben is naderhand zelfstandig gegaan maar T-Mobile is zelf de Nederlandse markt op gegaan en behoort nu tot de groep zeer betrouwbare aanbieders van mobiele telefonie abonnementen. In 2016 heeft T-Mobile, in navolging van KPN en het Britse Vodafone het 4G netwerk aangelegd. Klanten van T-Mobile kunnen dan ook gebruik maken van een modern en zeer snel internet mobiele telefonie netwerk.

Nieuwe simkaart en veel minder betalen

Je huidige telefoon heeft in de afgelopen twee jaar een hoop geld gekost. Als jouw abonnement bijna afgelopen is heb je voor die moderne en hippe smartphone tot enkele honderden euro’s betaald. Het zou dan ook zonde zijn om die mobiele telefoon nu weg te doen en weer een duur abonnement met een ander toestel te nemen. In plaats daarvan kan je bij T-Mobile een veel goedkoper Sim only abonnement afsluiten waardoor je enkele tientjes per maan zult gaan besparen. Je ontvangt dan van T-Mobile een nieuwe simkaart die je in je huidige smartphone kan doen.

1 of 2 jaar overeenkomst met T-Mobile

T-Mobile behoort niet tot de prijsvechters op de mobiel telefoniemarkt maar zit met Vodafone en KPN in de hogere kwaliteit zone. Het is dan ook niet zo vreemd dat je bij T-Mobile geen maand contracten ziet. Een Sim only abonnement bij T-Mobile is een 1 jaar of een 2 jaar overeenkomst. Dat houdt in dat je kiest of je voor een jaar klant wilt blijven met de bundel die je hebt gekozen, of dat je zeker weet dat je niet weg wilt gaan en kiest voor een abonnement dat 2 jaar loopt. De tarieven zijn iets hoger dan de prijsvechters maar daar krijg je dan ook supersnel internet voor dat doorgaans heel betrouwbaar is.

Zelf je bundel samenstellen bij T-Mobile

T Mobile laat het helemaal aan jou over hoe jouw Sim only bundel er moet zien. Dat is een fijne service maar dat is makkelijke er gezegd dan gedaan. Bij het samenstellen moet je namelijk kiezen hoeveel data en belminuten je wilt hebben. De belminuten zijn misschien nog wel te doen maar de hoeveelheid Mb per maand is wat moeilijker. Om je daarbij een beetje op weg te helpen kan je de overzichten van je huidige provider er op na slaan. Daar staat namelijk exact in vermeld wat jij de afgelopen tijd gemiddeld per maand aan data hebt verbruikt. Met deze informatie wordt het bepalen van je nieuwe Sim only bundel een stuk makkelijker.

Eenvoudig je huidige nummer meenemen naar Sim only abonnement T-Mobile

Waarschijnlijk heb je al enige jaren je huidige mobiele nummer. En om die kwijt te raken voor een ander nummer omdat je overstapt naar een Sim only abonnement van T-Mobile is ook weer zo zonde. Vandaar dat T-Mobile je de mogelijkheid biedt om je huidige nummer mee te nemen. Dat gaat heel eenvoudig,. Het enige dat je hoeft te doen is aangeven bij het bestellen van je bundel dat je graag jouw huidige nummer wilt behouden. Je ontvangt uiteindelijk dan een nieuwe simkaart per koerier thuisbezorgd waar je huidige nummer aan is verbonden. Je moet wel even wachten tot je huidige abonnement afgelopen is. Check ook meteen bij je huidige provider of de Sim lock van je toestel is.

Extra veilig online met T-Mobile Extra Veilig online

Met de komst van steeds meer apps en het feit dat we min of meer constant online zijn, heeft T-Mobile een nieuwe service geïntroduceerd. Deze extra dienst zorgt er voor dat je altijd veilig online bent. Elke app die je download of gebruikt en alle sites die je bezoekt worden door deze dienst gecheckt en gescreend. Zo houd je de virussen buiten en blijven je persoonlijke gegeven in je mobiel vrij van gevaar. Deze Extra Veilig Online service wordt aan alle Sim only klanten aangeboden en kost slechts 1,49 extra per maand, bovenop het tarief van je Sim only abonnement.

Sparen voor mooie cadeaus bij T-Mobile

Wij Nederlanders zijn gek op sparen, en kennelijk houden de Duitsers er ook van want T-Mobile biedt jouw als Sim only klant de mogelijkheid om mee te doen met het speciale T-Mobile spaarprogramma. Tijdens de duur van je contract met T-Mobile spaar je automatisch voor punten. Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten bij elkaar weet te sparen. Het aantal punten dat je spaart hangt af van hetgeen jij spendeert middels jouw abonnement. Dus wees niet bang om wat meer verbellen of internetten want met de punten die je met het spaarprogramma bij elkaar verzameld kan je zeer mooie cadeaus in huis halen.

Gratis je bundel data meenemen op vakantie

Bij T-Mobile snappen ze heel goed dat je zelf graag de controle hebt over je bundel en je abonnement. Je kan daarom bij deze telecom aanbieder je eigen bundel naar wens aankleden. Daarnaast biedt het bedrijf je de mogelijkheid om je databundel mee op vakantie te nemen. Je hoeft dus niet meer te wachten tot je in het hotel bent om die leuke kiekjes op Facebook te zetten maar kan dat gewoon direct doen, terwijl je nog op het strand bent. Deze service biedt T-Mobile kosteloos aan. Het meenemen van je data op reis is een standaard onderdeel van de internet bundels die T-Mobile aan haar klanten aanbiedt.

Internetbundel aanpassen per maand

Het is best moeilijk om te bepalen hoeveel data jij in je bundel wilt laten opnemen. Je kan voor wat hulp hierbij even kijken in de overzichten van je huidige provider. Maar echt erg is het niet als je er een beetje naast zit want je kan bij T-Mobile namelijk per maand de hoogte van je internet bundel aanpassen. Je kan er zelfs voor kiezen om de internetbundel tijdelijk helemaal uit te zetten. Deze service geeft je de mogelijkheid om alleen te betalen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast stuurt T-Mobile je een bericht als je door je internet tegoed heen bent. Zo hoef je geen onnodige kosten te maken en kan je snel reageren.

Lost Password