Tele2

Follow
7

User Avg

Tele2
telecomaanbieder tele2

Tele2 is een telecomprovider.

https://www.youtube.com/watch?v=GtdukyCsqI4

Tele2 is maakt gebruik van netwerk T-Mobile

Telecom aanbieder Tele2 is een Zweeds bedrijf dat mobiele telefonie abonnementen, internet voor thuis en televisie aanbiedt. Het bedrijf is in 1993 opgericht en biedt momenteel in 10 landen haar diensten aan. In Nederland werken ongeveer 800 mensen bij Tele2. Voor het kunnen aanbieden van Sim only abonnementen maakt de onderneming gebruik van het netwerk van T-Mobile. Deze grote aanbieder is een vertrouwd gezicht in Nederland en heeft recent haar 4G netwerk met succes uitgerold in Nederland. Alle Sim only klanten van Tele2 worden automatisch ondergebracht bij het snelle 4 G netwerk van T-Mobile.

Met een Sim only abonnement per maand veel geld besparen

Moderne smartphones en sommige oudere mobiele telefoons zijn na afloop van het standaard 2 jarig contract vaak nog in een zeer goede staat en kunnen nog prima werk verrichten. Het zou dan ook zonde zijn om na afloop van je huidige abonnement weer een nieuwe te nemen met wederom een nieuwe telefoon. In plaats daarvan is het een stuk voordeliger om over te stappen naar bijvoorbeeld, Tele2 en daar een Sim only abonnement af te sluiten. Je krijgt dan van Tele2 een andere simkaart die je in je huidige mobiel doet. Je bespaart zo per maand wel enkele tientjes uit.

Snel internet zonder last van vertraging met internetten

Het netwerk van T-Mobile behoort tot één van de beste netwerken van het land. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd om haar digitale infrastructuur te optimaliseren en gereed te maken voor de veeleisende mobile klant. Met een Sim only abonnement van Tele 2 zit je dan ook op de eerste rang en kan je er van op aan dat je te allen tijde een goed bereik hebt. Daarnaast zorgt het zeer snelle 4G netwerk er voor dat je weinig tot nooit last zult hebben van vertraging tijdens het internetten op je mobiel.

Tele2 biedt 1 maand en 2 jaar contracten Sim only aan

Je kan bij Tele 2 kiezen uit een looptijd voor je Sim only abonnement van 1 maand of je kiest voor een langere periode van 2 jaar. De tarieven verschillen in euro’s niet ontzettend veel van elkaar dus je zou er gerust voor kunnen kiezen om een 1 maand abonnement af te sluiten. Het voordeel hiervan is dat je op kan zeggen en overstappen naar een andere provider wanneer jij dat wilt. Als je kiest voor de goedkoopste optie, een 2 jarig abonnement dan ben je verplicht 2 jaar klant te blijven en kan je dus niet overstappen in die periode. Doe je dat wel dan krijg je te maken met extra kosten.

Scherp geprijsde bundels bij Tele2

De verschillende contracten van Tele2 verschillen onderling in het aantal belminuten en de hoeveelheid data die je in je bundel krijgt. Onbeperkt bellen kan al voor 15 euro per maand en dan krijg je daar tevens 1500 MB bij. Je sms’jes zij net als je belminuten onbeperkt. Dit tarief geldt voor een contract dat maandelijks opzegbaar is. Als je toch liever 2 jaar je abonnement vast zet dan betaal je per maand een euro minder. Voor grote data verbruikers, mensen die bijvoorbeeld veel op internet zijn of vaak filmpjes op hun mobiel willen kijken zijn er bundels van 4000 Mb beschikbaar. Met onbeperkt bellen en sms’en betaal je dan 22 euro voor een 1 maand contract.

Trager internet als je bundel op is

In plaats dat je torenhoge kosten maakt omdat je vergeten bent je tegoed in de gaten te houden en op deze manier automatisch buiten de bundel bent gaan internetten of bellen, laat Tele 2 je tijdig weten als je het limiet van je tegoed hebt bereikt. Dat doen ze door het internet drastisch te vertragen. Als je dat overkomt dan zal je misschien denken dat er wat mis is maar het is een waardevolle waarschuwing dat je de bundel volledig hebt opgebruikt. Je kan dan wachten tot de volgende maand maar je kan er ook voor kiezen om tijdelijk extra data bij te kopen.

De juiste databundel kiezen voor je nieuwe Sim only abonnement

Het kiezen van de bundel die het beste bij jou past kan nog beste een hele klus zijn. Want vooral de data is een punt waar veel mensen vraagtekens krijgen. Om je een beetje op weg te helpen kan je kijken op de overzichten die je van je huidige provider hebt gekregen de afgelopen maanden en jaren. Daar staat namelijk exact op vermeld hoeveel jij hebt gebeld met je mobiel en hoeveel data je hebt verbruikt. Het gemiddelde hiervan is een goede graadmeter voor het bepalen van de bundel die je moet nemen bij het overstappen naar Tele-2.

Check je huidige toestel of die 4G ready is

Tele2 maakt gebruik, van het netwerk van T-Mobile en dat betekent in de praktijk dat jij automatisch een 4G verbinding zult hebben. Maar het is dan wel van belang dat jouw mobiel in staat is om 4G te verwerken. Als jij namelijk een oud toestel hebt dat niet 4G ready is dan wordt er geen verbinding gemaakt. Een Sim only abonnement bij Tele2 afsluiten heeft dan ook enkel zin als jij zeker weet dat jouw huidige mobiel het 4G signaal kan ontvangen waardoor jij snel en lang kan internetten zonder enige vertraging te krijgen.

Snel en efficiënt Sim only abonnement aanvragen bij Tele2

Het afsluiten van een Sim only abonnement bij Tele2 is heel eenvoudig en is in enkele minuten geregeld. Zodra je hiervandaan naar de site van Tele2 bent genavigeerd kan je de bundel die jij hebt geselecteerd aanvragen. Je vult de gevraagde gegevens in en laat weten of je jouw huidige mobiele nummer wilt meenemen. Tele2 zorgt er dan voor dat jij een nieuwe simkaart thuis bezorgd krijgt waar je huidige nummer in opgenomen is. Zodra jouw huidige abonnement is verlopen gaat deze nieuwe simkaart in en kan je die in je mobiel doen. Check wel nog even of je toestel Sim lock vrij is gemaakt. Zo niet dan moet dat eerst wel gebeuren. 


Lost Password