Telfort

Follow
7

User Avg

Telfort
telecomaanbieder telfort

Telfort is een telecomprovider.

Telfort grote aanbieder van mobiele telefonie abonnementen, internet en tv

Telfort was er in de beginjaren van de mobiele telefonie al bij en is een dochteronderneming van KPN. Het bedrijf werd in 1996 opgericht. Het doel van Telfort was om de prijsbewuste klant beter te bedienen. Telfort houdt zich bezig met het aanbieden van mobiele telefonie abonnementen, Sim only overeenkomsten en internet en televisie voor thuis. Dit geeft het bedrijf een voorsprong ten opzichte van veel andere prijsvechters omdat die geen internet en televisie aanbieden voor thuis. Voor de Sim only abonnementen maakt Telfort gebruik van het netwerk van KPN, zowel het 3G als het 4G netwerk.

Met een Telfort Sim only abonnement stukken voordeliger uit

De meeste overeenkomsten waar een telefoon bij zit duren twee jaar. Na afloop van een dergelijk abonnement kan je weer een nieuwe nemen en verkoop je de oude telefoon. Je kan ook een Sim only abonnement nemen en je huidige telefoon blijven gebruiken. Dat doen steeds meer mensen en dat komt omdat die oude telefoon vaak nog in een prima staat verkeert. Je bespaart door over te stappen naar een Sim only abonnement flink veel geld omdat je geen nieuw toestel meer hoeft af te betalen. Je betaalt enkel voor het data-, sms-en belverbruik.

Telfort biedt 1 jaar en 2 jaar contracten aan

Je kan een Sim only abonnement bij Telfort afsluiten voor een periode van 1 jaar of voor 2 jaar. Als je kiest voor een 1 jaar abonnement dan ben je iets duurder uit per maand dan wanneer je een tweejarig contract zou nemen. Die verschillen zijn niet bijzonder groot maar als je echt elke euro wilt besparen dan ben je met een twee jarig contract het meest voordelig uit. Je kan in die twee jaar niet overstappen. Doe je dat toch, om welke reden dan ook, dan zal je met extra kosten te maken krijgen.

Telfort Sim only bundels op 3G en 4G netwerk

Telfort maakt gebruik van het netwerk van KPN voor al haar klanten die Sim only hebben. Dit houdt in dat je de garantie hebt dat het met je verbindingen en de betrouwbaarheid daarvan wel snor zit. Voor de goedkoopste abonnementen met het minst aantal belminuten en data wordt het 3G netwerk ingeschakeld. Voor de overige bundels waar meer data en belminuten in zitten maakt Telfort gebruik van het super snelle 4G netwerk. Dat is zeer prettig als je veel online bent en vaak video’s wilt kijken op he mobiel. Want het 4G netwerk staat er om bekend zeer snel data door te kunnen geven.

Tijdige waarschuwing van Telfort bij bereiken limiet tegoed

Buiten je bundel bellen is helaas nog altijd iets dat zomaar kan voorkomen. Maar Telfort helpt je een handje om te voorkomen dat je buiten je bundelt gaat internetten of bellen. Op het moment dat je 80% van je tegoed hebt bereikt stuurt Telfort je een bericht. En als je 100% van je tegoed hebt bereikt dan ontvang je wederom een bericht. Dat is goed om te weten want op deze manier kan je de kosten beperken want buiten je bundel internetten en bellen is niet goedkoop. Per minuut betaal je 30 eurocent. Data wordt bij het bereiken van je limiet afgesloten zodat je niet meer online kan. Dat wordt weer opgeheven als de nieuwe maand begint.

Gratis bellen na 10 minuten

Bij Telfort maken ze telefoneren weer leuk. In oplaat van torenhoge kosten op je rekening proberen ze bij Telfort jouw rekening juist zo laag mogelijk te houden. Zij laten je betaalde gesprekken namelijk niet langer duren dan 10 minuten. Dus als je 10 minuten aan de telefoon zit met je beste vriend of vriendin, dan kan je net zo goed de hele middag blijven bellen want na die 10 minuten wordt niets meer gerekend. Je kan zo lang bellen als jij dat wilt. Maandelijks mag je maximaal 3.000 weg bellen. Dat is weer eens goed nieuws van Telfort.

Meenemen tegoed naar volgende maand

Een goede bundel kiezen is verstandig, maar het kan ook zomaar voorkomen dat je veel belminuten of /en data overhoud. Vroeger was het zo dat je die tegoeden kwijt was maar daar heeft Telfort een stokje voor gestoken. Bij Telfort kan je namelijk je overgebleven tegoed meenemen naar de volgende maand. Als de nieuwe maand start maak je eerst je oude tegoed op en daarna gaat je bundel pas lopen. Zo kan je nooit meer met verouderde tegoeden komen te zitten, en maak je alles waar je voor betaald keurig op. De overgebleven tegoeden zijn maximaal 3 maanden geldig.

Telfort app voor actuele stand van zaken in jouw account

Een goed inzicht in je verbruik en de stand van je bundel is altijd makkelijk. Je kan hiervoor inloggen in je account en zo zien wat de exacte stand van zaken in jouw Telfort account is. Maar je kan ook de Telfort app downloaden voor je smartphone of voor je tablet. Dan heb je nog eenvoudiger en sneller toegang tot je gegevens en kan je ook onderweg in de trein of op het werk je tegoed en verbruik checken. En als je ziet dat je bijna door je tegoed heen bent kan je direct reageren met de app. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. De app is te downloaden in de app store, voor iOs en Android.

Combinatievoordeel met andere Telfort producten

Telfort geeft korting aan vaste klanten en daar kan jij als Sim only klant ook van profiteren. Als je internet voor thuis neemt van Telfort, eventueel aangevuld met TV, dan krijg je extra korting op je totale maandelijkse kosten. Een thuisabonnement in combinatie met een mobiele telefoon abonnement geeft sowieso 5 euro korting per maand. Voor de exacte voordelen kan je het beste via deze site naar Telfort navigeren om de actuele stand van de combinatievoordelen te weten te komen. En als je een zzp’er bent dan heeft Telfort daar ook zeer aantrekkelijke op maat gemaakte tarieven voor.

Lost Password