Robin mobile

Follow
7.8

User Avg

Robin mobile
telecomaanbieder robin mobile

Robin Mobile is een telecomprovider.

Met Robin betrouwbaar bellen en internetten

Telecomaanbieder Robin is gestart in 2012 met het aanbieden van Sim only abonnementen. De reden dat Robin werd opgezet was de onvrede die de eigenaar had over de onduidelijkheid bij alle andere telecom aanbieders. Het beleid van Robin is dan ook dat zij zeer transparant zijn in hun tarieven en mogelijkheden. Robin maakt gebruik van het zeer sterke KPN netwerk. Je hebt met een Sim only van Robin dus goed bereik en betrouwbaar internet. Al is het wel zo dat je met een Sim only abonnement van Robin gebruik maakt van het 3G netwerk, en niet van het snellere 4G netwerk waar KPN klanten gebruik van maken.

Elke maand geld besparen met een Sim only abonnement

De keuze voor een Sim only wordt door steeds meer mensen gemaakt en heeft alles te maken met de veel lagere maandelijkse kosten voor je abonnement. Je hebt momenteel waarschijnlijk nog een abonnement waar een telefoon in zit. Als dat abonnement is afgelopen is de telefoon helemaal van jou en betaal je dus niet meer de afbetaling per maand. Je houdt zo iedere maand enkele tientjes in je zak. Als je huidige mobiel nog goed is kan je die gewoon blijven gebruiken. Je sluit een Sim only abonnement af, doet de nieuwe Sim kaart in je mobiel en je kan gewoon bellen en internetten, maar dan stukken goedkoper.

5 verschillende maandabonnementen

Robin maakt het heel duidelijk dat je bij hen echt onbeperkt kan bellen en internetten. Dat is heel goed nieuws en voorkomt dat je onverhoopt buiten je bundel kan gaan waardoor je met torenhoge kosten geconfronteerd kan gaan worden. Robin biedt voor het onbeperkte gebruik van telefonie en internet 5 verschillende abonnementen aan. Elk abonnement is een maand geldig en houdt dus in dat je iedere maan kosteloos kan opzeggen. Dat is opmerkelijk want de meeste anderen bieden meerjarige contracten aan. De 5 abonnementen van Robin onderscheiden zich in de snelheid van het dataverkeer.

Onbeperkt bellen en internetten

De snelheid van het internet is iets om in de gaten te houden. Maar daarnaast kan je ook kijken hoe vaak je eigenlijk video kijkt of op internet via je provider. Als je merkt dat je vaak wifi gebruikt en op die manier naar video’s kijkt dan is het niet nodig om een Sim only abonnement van Robin te nemen waar je internet het snelst is. Dat scheelt je een hoop geld. Als je toch snel wilt kunnen internetten zonder wifi kan je het middelste Robin Sim only kiezen met een snelheid van 2 Mbit/s voor 30 euro. Deze snelheid is goed genoeg voor het bekijken van video’s. Je hebt hiermee een abonnement waar je in heel Nederland dagelijks onbeperkt kan internetten en bellen.

Geen start-, instap-, of verzendkosten bij Robin

Robin valt in meerdere opzichten op van de andere aanbieders van Sim only abonnementen. Zo betaal je bij anderen vaak voor het starten van je Sim only abonnement. Dat ligt meestal rond 10 euro maar kan zomaar meer zijn. Robin rekent helemaal geen kosten, je houd dus meteen al geld in je zak. Daarnaast zijn er ook geen kosten voor het verzenden van de simkaart. Robin houdt het helder en overzichtelijk door in het geheel geen extra kosten te rekenen. Je betaalt alleen voor je abonnement en verder niets. Dat is de reden dat Robin is gestart en daar willen ze zich aan houden.

Geen hoge kosten door buiten bundel bellen of internetten

Bij abonnementen voor mobiele telefoons moet je vaak goed opletten wat er bij de kleine lettertjes staat geschreven. Als je bijvoorbeeld buiten je bundel belt of internet kan je bij verschillende telecom aanbieders met hoge kosten geconfronteerd worden. Bij Robin kan dat niet. Zij bieden namelijk alleen maar de onbeperkt bellen en internet contracten aan. Je kan dus onmogelijk buiten je bundel bellen. Waar je ook in het land zit, bellen en internetten zoveel als je wilt zonder meer geld te betalen

Advies van Robin verantwoord te internetten.

De onbeperkt bellen en internet abonnementen van Robin zijn erg populair. Dat komt omdat je precies weet waar je aan toe bent en dat je geen cent extra kwijt bent. Je kan bellen en internetten zoveel als je wilt voor een vast bedrag per maand. Maar Robin vraagt je wel om niet zomaar het internet te laten openstaan. Zij verzoeken je verantwoord met het dataverkeer om te gaan en je internet te sluiten als je het niet nodig hebt. Als jij dat doet dan kan iedereen blijven genieten van onbeperkt internet en kan Robin de prijs zo laag houden.

Zakelijk internetten met 4G

Voor de zakelijke gebruikers heeft Robin ook een zeer interessante aanbieding. Je kan namelijk een bundel nemen voor de zaak die gebruik maakt van het snelle 4G netwerk. De snelheid is dan gemiddeld 25 Mbit/s voor de eerste 15Gb. Een heel mooi contract dat voor vooral veel zzp’ers een mooie deal kan zijn. Als je door je snelle data heen bent dan kan je bij Robin altijd nog een extra tegoed aanvragen met de zogeheten NEED 4 SPEED optie. Je krijgt dan voor 5 euro tijdelijk snel internet. Deze snelheid is geldig voor een week.

Buitenland voordeel bellen en internetten

Robin biedt voor al haar klanten onbeperkt internet en bellen aan. Dat is uiteraard geldig in Nederland. Als je naar het buitenland gaat gelden vaak andere tarieven. Maar Robin komt je hierin ook tegemoet. Als klant van Robin krijg je namelijk elke maand voor een bepaald bedrag, meestal 50 euro, gratis belminuten en data. Daar hoef je niets voor te doen. Als je in het buitenland bent en je gebruikt je mobiel, dan krijg je van Robin een bericht als je door je buitenland voordeel tegoed heen bent. Vanaf dat moment kan je besluiten om gebruik te maken van de speciale buitenland tarieven die Robin aanbiedt.

Lost Password