Ben

Follow
6.8

User Avg

Ben
telecomaanbieder ben

Ben is een telecomprovider.

Rating:Overal en altijd goed bereik met T-Mobile netwerk

Telecomaanbieder Ben is een zelfstandig onderdeel binnen de organisatie van T-Mobile. In het verleden was Ben al actief met het aanbieden van mobile telefoon abonnementen, maar in 2002 werd deze gehele tak overgenomen door T-Mobile. Zes jaar later werd besloten om de naam Ben terug in het leven te roepen. Het bedrijf verkoopt onder deze naam nu Sim only abonnementen. Klanten van Ben kunnen rekenen op een heel goed bereik in het hele land. Dat kan omdat alle Sim only abonnement via het sterke en betrouwbare T-Mobile signaal worden aangeboden.

Wat is een Sim only abonnement?

Sim only abonnementenzijn steeds populairder aan het worden en dat is dan ook de reden dat Ben zeer goede abonnementen aanbiedt. Met een Sim only abonnement heb je het voordeel dat je niet iedere maand een duur telefoontoestel hoeft af te betalen. Je enige kosten zijn de belminuten en data die jij in jouw abonnement hebt opgenomen. Je krijgt dus alleen een simkaart bij het afsluiten van het abonnement en die doe je in je huidige mobiel. Of je koopt ergens anders een toestel. Als je een bestaande mobiel gebruikt moet je er op letten dat die Sim Lock vrij is gemaakt.

Sim only abonnement bij Ben voor 1 maand of 2 jaar

Ben is helder en duidelijk met hun aanbiedingen van Sim only abonnement. Je kunt kiezen voor een abonnement per maand of voor een tweejarige overeenkomst. Het voordeel van een maand abonnement is dat je iedere maand weg kan gaan. Opzeggen is dus kosteloos. Het is wel zo dat je bel minuten en data met een maandovereenkomst net iets duurder zijn ten opzichte van een tweejarig contract. Dus als je zo goedkoop mogelijk uit wilt zijn per maand dan is een tweejarige overeenkomst met Ben een goede keuze voor jou.

Huidige nummer behouden

Als jij nog een abonnement hebt die binnenkort afloopt dan is de kans zeer groot dat je huidige telefoon nog in een prima conditie verkeert. Een Sim only abonnement nemen is dan een stuk voordeliger dan weer een duur abonnement met nieuwe telefoon te nemen. Na afloop van je huidige contract, die waarschijnlijk twee jaar heeft geduurd, is je telefoon helemaal afbetaald. Je maandelijkse kosten dalen aanzienlijk als je dan overstapt naar een Sim only abonnement. En je huidige nummer kan je gewoon houden.

Supersnel internetten met 4G

Dankzij het gebruik van het sterke signaal van het netwerk van T-Mobile heb jij als klant van Ben in het grootste deel van het land een ijzersterke verbinding. Dat komt door het 4G netwerk wat inhoudt dat het signaal niet alleen krachtig is maar tevens supersnel. Je kunt met een Sim only abonnenment van Ben dan ook door het hele land op je mobiel naar filmpjes kijken of je apps gebruiken. Er is minimaal kans op vertraging. Het 4G netwerk is het meest geavanceerde mobiele telefoonnetwerk in Europa en in Nederland zijn we koploper.

Welke Sim only abonnementen heeft Ben?

Het allergoedkoopste Sim only abonnement bij Ben krijg je door zo min mogelijk belminuten en data te nemen. Een Sim only abonnement met alleen belminuten en sms kost 6 euro per maand. Je kan dan 100 minuten bellen binnen Nederland of 1000 sms’jes versturen. Als je hierbij een klein beetje wilt internetten op je mobiel dan kan je het minimum van 200 MB aan je bundel toevoegen. Je totaalprijs per maand komt dan uit op 9 euro. Je hebt dan een maandelijks opzegbaar abonnement. Als je een tweejarige overeenkomst met Ben afsluit bespaar je een euro per maand en betaal je 9 euro per maand. Er zijn nog veel meer combinaties mogelijk.

Eenmalig extra bundel kopen

Het kan voorkomen dat je te weinig belminuten hebt voor een bepaalde maand, of je bent sneller door je data heen dan je van te voren had gepland. In plaats dat je dan je abonnement aanpast of buiten je bundel gaat bellen, sms’en of internetten, wat veel hogere kosten met zich mee zou brengen, kan je kiezen om een extra bundel er bij te nemen. Voor 3,50 euro geeft Ben je nog eens 1.000 sms’jes. En als je eenmalig een bundel van 1.000 MB wilt hebben dan kan je die kopen voor 9 euro. Kleinere bundels zijn er ook. Voor 100 MB betaal je eenmalig 2 euro en 500 MB kost 5,50 euro.

Hoe sluit ik online een Sim only abonnement af?

Een Sim only abonnement bij Ben afsluiten is heel eenvoudig. Je selecteert de bundel die je wilt hebben, die kan je zelf met enkele klikken online samenstellen, en klikt op bestellen. Je krijgt dan een invulscherm en die moet je volledig invullen. Hierop wordt tevens de optie gegeven om je huidige nummer te behouden. Na afronden van de bestelling ontvang je een bevestiging en wordt de simkaart per koerier naar je verzonden. Je kan de simkaart binnen enkele dagen in bezit hebben en kan die dan meteen gebruiken.

Hoeveel Mb moet ik nemen?

Een vraag die veel mensen stellen is het aantal benodigde MB’s. Ben heeft hier een handig hulpmiddel voor jou online gezet. Als je veel filmpjes kijkt kan je zoeken bij video’s en zie je een vinkje staan bij het aantal MB’s dat hiervoor geschikt is. Vanaf 1.000 MB in je bundel kan je dus video’s kijken. En als je niet zo vaak online bent om grafische zaken te bekijken, dan zou je kunnen overwegen om een kleinere databundel te nemen. Voor het gebruik van apps en email is namelijk veel minder data nodig.

Naar buitenland bellen en in het buitenband internetten

Ben is heel streng en laat je de eerste twee maanden van de duur van je Sim only abonnement niet naar het buitenland bellen. Zij willen namelijk eerst zien met wie zij te maken hebben. Na het betalen van de eerste twee facturen wordt de blokkade voor het bellen naar het buitenland opgeheven. En als je in het buitenland bent en je wilt gaan internetten dan dien je er rekening mee te houden dat de kosten voor mobiel internet buiten Nederland fors hoger kunnen zijn. Raadpleeg de speciale buitenland pagina van Ben voor de actuele buitenland tarieven.

Lost Password