Bespaar geld op de aanschaf van een iPhone

Bespaar geld op de aanschaf van een iPhone

Wil je een iPhone, Samsung of iPad aanschaffen, dan kan je kiezen voor een nieuw of refurbished toestel. Een nieuwe iPhone kopen in de winkel kan behoorlijk duur zijn. Natuurlijk kan jij je oude iPhone nog verkopen via bijvoorbeeld Marktplaats, maar dit levert meestal maar een paar tientjes op. Maar wist je dat het kopen van een refurbished iPhone aantrekkelijk is voor je portemonnee? Zo bespaar je met een refurbished al snel 30% ten opzichte van een nieuwe iPhone. Bij oudere modellen is dit verscheel vaak nog groter.

Is een tweedehands iPhone ook interessant?

De prijs van een tweedehands iPhone is natuurlijk vrij laag, maar wordt goedkoop dan geen duurkoop? De kwaliteit van een tweedehands telefoon is vaak matig en het is maar de vraag of het toestel nog volledig origineel is. En welke garantie krijg je van een Marktplaats verkoper? Dit alles maakt het kopen van een tweedehands device twijfelachtig. Wist je dat je op een refurbished toestel standaard 12 maanden garantie ontvangt. Dit is de belangrijkste reden om voor een refurbished toestel te kiezen. Je koopt dus een stuk zekerheid.

Waarom kiezen voor een Refurbished?

Veel mensen associëren refurbished met gebruikt, maar dat is niet het geval. Zo wordt een refurbished iPhones vakkundig gecontroleerd op eventueel beschadigingen, defecten en op eventuele technische mankementen. Een refurbished iPhone van FixjeiPhone wordt op meer dan 50 punten vakkundig gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je op de beste kwaliteit kunt rekenen. 

Voordelen van een refurbished iPhone:

  • Goedkoper dan een nieuwe iPhone, je bespaart dus in veel gevallen tot wel 30% op de nieuwprijs
  • Een refurbished iPhone is gecontroleerd en wordt geleverd met 12 maanden garantie
  • Meer zekerheid dan met een tweedehands iPhone
  • Je kunt je refurbished smartphone altijd retourneren, wettelijke bedenktijd is 14 dagen
  • Bijdrage aan een duurzame samenleving!

Welke modellen refurbished iPhone zijn er beschikbaar?

Het is niet zo dat je alleen oudere iPhone modellen als refurbished toestel kunt aanschaffen. Het is zelfs mogelijk om de nieuwe iPhone modellen in vorm van een refurbished exemplaar te bestellen. Zo zijn onder andere de iPhone Xs en de Xr als refurbished verkrijgbaar. Dit geld natuurlijk niet alleen voor iPhones, ook de nieuwe Samsung modellen kan je vrij eenvoudig vinden.

Kies voor een betrouwbare aanbieder

Om zeker te weten dat je een goede aankoop doet, moet je voor een betrouwbare aanbieder kiezen. Koop niet direct bij de eerste de beste aanbieder, maar doe eerst een onderzoek naar de aanbieder. Controleer bijvoorbeeld of de webshop een webshop keurmerk heeft en kijk eens naar het aantal reviews. Want als je een prijzige aankoop doet, wil je natuurlijk wel weten dat je deze bij een betrouwbare website plaatst.

Lost Password