Overal verbonden met T-Mobile

Overal verbonden met T-Mobile

Vier het succes van T-Mobile mee met een van de Unlimited abonnementen van deze provider. T-Mobile heeft namelijk het eerste kwartaal van 2019 goed doorlopen met een toename van abonnees en een beoordeling van snelste netwerk van Nederland. Zo zijn er 71.000 meer mobiele abonnees bijgekomen. Daarnaast kwamen ze uit meerdere netwerktests als winnaar eruit. Voorbeeld daarvan is de P3 netwerktest 2019 waarbij ze als beste provider werden beoordeeld.

Meer gebruikers van internet

Met zulke beoordelingen en resultaten is het niet vreemd dat meer mensen bij T-Mobile een abonnement aansloten. Het internet is tenslotte een van de redenen dat we de smartphone bij ons dragen. Wat begon met bellen en daarna smssen, is nu uitgegroeid tot een apparaat waarbij we constant via het internet met elkaar in verbinding staan. Alle communicatie verloopt via data verbinding als 3G, 4G, 5G en Wifi. Gebruikers verwachten daarbij een continue internetverbinding en dat biedt T-Mobile.

Beschikt over onbeperkt data

De Unlimited abonnementen sluiten hier helemaal bij aan. Dit zijn namelijk abonnementen waarmee je over onbeperkt internet beschikt. Combineer dit met 120 belminuten en onbeperkt sms en je hebt het goedkoopste abonnement waarbij je onbeperkt kan internetten. Indien je op reis gaat binnen de EU dan beschik je ook 14GB voor data streaming.

Sim-only of inclusief telefoon

Een ideaal abonnement die geschikt is voor de fanatieke internetgebruikers. Mocht je over een goede telefoon beschikken, maar heb je wel oren naar zo’n abonnement? Dan is hier een Sim-only variant van beschikbaar, met dezelfde voorwaarden. Indien je ook een nieuwe telefoon erbij wilt aanschaffen, dan heeft T-Mobile daar ook mogelijkheden voor. Wel komen daar uiteraard nog extra kosten bij voor de telefoon.

Een nieuwe telefoon voor ieder budget

Een nieuwe telefoon is natuurlijk heel aantrekkelijk. Zeker als je graag bij wilt blijven met de nieuwste technieken. Zo is de Apple iPhone XS Max 512G een verleidelijke aanschaf, maar daar moet je wel een bedrag bijleggen voor de aanschaf en wordt er nog maandelijks een bedrag bij het abonnement gerekend. De goedkoopste aanschaf is de Samsung Galaxy A40 64G. Daarvoor hoef je maar 9 Euro per maand extra bij te betalen. Dat is nog wel te overzien.

Meerdere merken met een Unlimited abonnement

Natuurlijk biedt T-Mobile ook telefoons aan met een prijsklasse die tussen deze uitersten inliggen. Op deze manier kan iedere gebruiker een telefoon selecteren die past bij de wensen en eisen die nodig zijn. Zo is de prijs voor de Samsung Galaxy S10+ 1TB overeenkomstig met de kosten voor de eerdere genoemde iPhone, maar liggen de prijzen van de modellen als de Samsung Galaxy S10 en Samsung Galaxy Note 9 daar weer onder. Andere merken die gecombineerd worden met het Unlimited abonnement zijn Huawei, Sony, Oppo, Nokia, Motorola en LG.

De P3 netwerktest 2019 is uitgevoerd met een Samsung Galaxy S9. Je hoeft dus niet per se het duurste model te hebben, om altijd online te zijn met de smartphone. Zelfs op afgelegen wandelroutes was de verbinding nog optimaal. Met deze kwaliteit en aanbieding sluit de service van T-Mobile helemaal aan bij jouw wensen, welke smartphone je ook gebruikt.

Lost Password