Sim Only groeit in populariteit

Sim Only groeit in populariteit

Een groot gedeelte van de Nederlanders kiest steeds vaker voor een Sim Only abonnement. Maar waarom is dat eigenlijk? In dit artikel bespreken we de vier belangrijkste redenen.

Reden 1: duurzaamheid telefoons

Door de vooruitgang in technologie gaan de telefoons en smartphones steeds langer mee. Mensen kiezen daarom voor Sim Only zodat ze hun vertrouwde telefoon kunnen gebruiken. Tevens vinden steeds mensen het zonde om een goed werkend apparaat weg te doen. Het scheelt in kosten, en het scheelt in gebruiksgemak.

Reden 2: dezelfde voordelen

Eerder had een abonnement op je telefoon misschien meer voordelen. Nu is dat verschil tussen een Sim Only en een abonnement er niet meer. Een voorbeeld hiervan is bellen en internetten in de EU. Met Sim Only kan dit vanaf 1 juni ook gewoon uit je bundels. Tevens heb je de keuze uit dezelfde bundels en gebruik je hetzelfde netwerk.

Reden 3: meer keuze

Als je kiest voor Sim Only heb je meer keuze. Je kan zelf kiezen welke telefoon je gaat gebruiken. Neem je een van de nieuwste telefoons of ga je voor een budgettelefoon die goede recensies krijgt? Als je Sim Only hebt, en je toestel gaat kapot, dan betaal je ook niet voor de rest van de periode voor een apparaat dat je niet meer gebruikt.

Reden 4: kindvriendelijk

Je ziet het steeds vaker en steeds eerder, kinderen met een mobiele telefoon. Als ouder is het dan slim om een Sim Only abonnement af te sluiten. Hiermee zijn ze altijd bereikbaar en niet afhankelijk van Prepaid tegoed dat opgewaardeerd moet worden. Als ouder kun je dan ook de meest geschikte telefoon voor je kind kiezen. Extra voordeel bij KPN: zodra de internetbundel op is betaal je geen extra kosten. Het enige wat dan gebeurt is dat de internetsnelheid lager wordt zodra de databundel op is. Kinderen kunnen dus onbeperkt internetten en dit scheelt verrassingen in de telefoonrekening.

Lost Password