De iPhone XS Max, een smartphone in het topsegment

De iPhone XS Max, een smartphone in het topsegment

Zoals elk najaar de gewoonte is, heeft Apple ook dit jaar weer een aantal nieuwe iPhones op de markt gebracht. Na de lancering van de iPhone X in november 2017, werd er door de kenners eigenlijk weinig spectaculairs verwacht. En helaas hebben deze kenner ook gelijk gekregen. Met de nieuwe iPhone modellen borduurt Apple voort op het succes van de iPhone X. Het nieuwe vlaggenschip van Apple moet de iPhone XS Max worden.

Bekende vormgeving

De iPhone XS Max kan de upgrade zijn waar menige iPhone Plus-gebruikers op hebben zitten wachten. Deze supersized smartphone heeft de afmetingen van 157.5 x 77.4 x 7.7 mm, weegt 208 gram en lijkt qua design erg veel op de iPhone X. De smartphone is voorzien van een 6.5 inch Super Retina HD‑display met een resolutie van 2.688 x 1.242 pixels bij 458 ppi. De iPhone XS Max uitgerust met de nieuwe A12 Bionic-processor van Apple, die 50% sneller en krachtiger is dan de vorige A11-chip. Verder treft men aan de voorkant een 7.2 Megapixel camera die een verbeterde portretmodus biedt voor meer artistieke en stijlvolle selfies. Aan de achterzijde tref je een 12 Megapixel camera met een telelens en een groothoeklens aan. De camera’s zijn ook voorzien van een software upgrade (Smart HDR-modus) waardoor de algehele beeldprestaties aanzienlijk verbeteren. De iPhone XS Max is voorzien van 4 GB RAM geheugen en kan worden geleverd met 64, 256 of 512 GB opslagcapaciteit. Ook al lijkt de iPhone XS Max als twee druppels water op zijn voorganger, het is en blijft een prmium smartphone.

Overige specificaties

Zoals we gewend zijn van Apple is deze nieuwe iPhone ook uitgerust met een vracht aan toeters en bellen. Natuurlijk treffen we een Wi-Fi adapter (802.11 a/b/g/n/ac) en een bleutooth (5.0, A2DP, LE) adapter aan. Naast de GPS (A-GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS) en NFC met leesmodus is dit nieuwe vlaggenschip van Apple ook uitgerust met een gyroscoop (3-assen), versnellings­meter, nabijheids­sensor, omgevingslicht­sensor en een barometer. Door de energiezuinige chipset en OLED-scherm biedt de iPhone XS Max een 90 minuten langere gebruikersduur. Deze smartphone is gefabriceerd volgens de IP68 standaard hetgeen betekend dat deze tot 30 minuten en tot 2 meter diep waterbestendig is. Dus de echte fanaten kunnen onder de douche gewoon hun online games blijven spelen. De iPhone XS Max is voorzien van het iOS 12 besturingssysteem waarop een kleine 50 apps al geïnstalleerd zijn

De iPhone XS Max aanschaffen

Als alles volgens de planning verloopt zal de iPhone XS Max vanaf 21 september in de winkelschrappen liggen. Als je aanstaande vrijdag verhinderd bent om naar de winkel te rennen, kan je jouw nieuwe iPhone ook via de website van Apple via een pre-order aanschaffen. De iPhone XS Max wordt dan op 21 september bij jou thuis afgeleverd. Het nieuwe vlaggenschip van Apple kost € 1.259,00 (64 GB), € 1.429,00 (256 GB) of € 1.659,00 (512 GB). Hij wordt geleverd in de kleuren zilver, grijs en goud. In de verpakking terf je naast de iPhone XS Max, EarPods met Lightning-connector, Lightning-naar-USB‑kabel, USB‑lichtnet­adapter en uitgebreide documentatie aan.

Lost Password