Do’s en Don’ts wanneer je op zoek gaat naar een iPhone reparatie in de omgeving van Amsterdam.

Do’s en Don’ts wanneer je op zoek gaat naar een iPhone reparatie in de omgeving van Amsterdam.

Het is de beste wel eens overkomen. Je iPhone glipt uit je hand en hij raakt de grond. Net op die plek waar die je iPhone niet moet raken. Want nu moet je een iPhone reparatie laten doen. Ja, omdat die kapot is gevallen op de grond. En dat is misschien jammer maar wel de harde realiteit. En nu dan? Als je verzekerd bent voor schade aan je iPhone kun je de verzekering nog even een berichtje sturen en zij betalen het netjes voor je. Toch moet je zelf op zoek niet iets of iemand die je iPhone weer kan maken. Waarschijnlijk heb je een scherm reparatie nodig. Wij raden dan wellFix aan, zijn verzorgen iPhone reparaties in de omgeving van Amsterdam. Ze liggen aan de Andersensingel 100 in Amsterdam Zuid-oost om heel erg precies te zijn.

Originele onderdelen

Originele onderdelen en een klaar terwijl je wacht reparatie. Daarnaast werkt wellFix vanuit huis. Dat betekend dat je minder betaald voor je reparatie en dat we flexibel zijn in het repareren. Zo is wellFix bijvoorbeeld ook op de zondag open of tot 10 uur ’s avonds. Veel mensen die werken in de omgeving Amsterdam Zuid-oost kiezen ervoor om hun iPhone in de buurt te laten repareren. Zo kun je dus even snel in de pauze een reparatie laten doen. Want een scherm reparatie aan een iPhone duurt niet langer dan 10 minuten, dus dat is zo gedaan.

Daarnaast raden we je aan originele onderdelen te gebruiken bij een iPhone reparatie. Je wilt namelijk wel de kwaliteit behouden van je iPhone. Je hebt een aantal verschillende soorten schermen. Origineel heeft betere kleur, aanraking en gaat in de toekomst minder snel kapot. Is dus steviger gebouwd. Een namaak scherm heeft als voordeel dat het goedkoper is maar je levert wel de gebruiksvriendelijkheid van je iPhone in. Dat is jammer. Want de rest van je iPhone is gemaakt van de beste onderdelen en juist het scherm waarmee je interacteert wil je eigenlijk niet op bezuinigen. Daarom raden we een origineel scherm aan.

WellFix

Het mooie van wellFix is dus dat ze nagenoeg de goedkoopste aanbieder zijn van reparaties met originele onderdelen aan je iPhone. Daarnaast heb je ook 1 jaar garantie op je reparatie. Dus mocht er nog iets gebeuren met je scherm. Wat dus wel eens gebeurd, kan je daar terecht. En dat vertel ik uit ervaring, want stiekem ben ik van wellFix en het gebeurd wel eens dat er een pixel dood gaat of je touchscreen functioneert niet meer. Dat komt omdat alle originele onderdelen die te verkrijgen gerecycled zijn. Oftewel schermen waar soms al iets mee aan de hand was en dan wil het wel eens gebeuren dat die stopt met functioneren. Wanneer jij dan na 3 maanden opeens problemen hebt kun je nog terrecht. Iets wat jij niet weet, wij wel, daarom 1 jaar garantie bij ons, speciaal voor jou !!

Mocht je verder vragen hebben kan je contact opnemen met wellFix. We staan je graag te woord en helpen je graag bij al je problemen met je elektronische vrind.

Lost Password