Ervaar het gemak van draadloos opladen bij de Galaxy S6

Krachtige hardware, de nieuwste software en een compleet nieuw design dat typeert een must have voor 2015. Hier weet Samsung wel raad mee en je raad het waarschijnlijk al, Samsung heeft de must have onder de smartphones 1 maart jongstleden gepresenteerd. De smartphone fabrikant heeft tijdens het Unpacked Event de Samsung Galaxy S6 gepresenteerd. Een briljant toestel met een totaal nieuw design, de krachtigste hardware en de nieuwste software. Het is ongelooflijk maar het kan nog spectaculairder ddeze keer bij Samsung, het heeft namelijk ook de samsung Galaxy S6 Edge onthuld. De Galaxy S6 Edge is ‘s werelds eerste smartphone met een dual-edge scherm. Alsof dit nog niet genoeg is komt de Zuid-Koreaanse fabrikant ook nog met een eigen mobiel betaalsysteem en draadloos opladen.

Je leest het goed: de nieuwe smartphones van Samsung kunnen draadloos opgeladen worden omdat de toestellen voorzien zijn van Wireless Charging. Ervaar dus niet alleen het nieuwe design maar ervaar ook het gemak van draadloos opladen. Leg de Galaxy S6 simpelweg op een oplaadpad welke compatibel is met het toestel en laad je smartphone zonder kabel op. Draadloos opladen is de toekomst. Het werd al veel eerder verwacht, maar waarschijnlijk was Samsung er nog niet klaar voor om het op grote schaal uit te rollen. De Samsung Galaxy S6 ondersteunt twee standaarden voor ‘Wireless Charging’: Power Matters en Qi.
Samsung Galaxy S6 opladen via Ikea meubels

Het is niet duidelijk of Ikea wist dat Samsung met een smartphone op de proppen zou komen welke draadloos opladen ondersteund. Maar het Zweedse bedrijf is een samenwerking aangegaan met het Wireless Power Consortium. Door de samenwerking is Ikea instaat om meubels op de markt te brengen waar draadloze opladers zijn ingebouwd. In het voorjaar worden de eerste meubels verwacht die voorzien zijn van draadloze opladers. Het assortiment met ingebouwde draadloze opladers zal in eerste instantie bestaan uit verschillende lampen, een tafel, nachtkastjes en losse oplaadpads.

Ikea maakt gebruik van Qi-technologie en de Samsung Galaxy S6 ondersteund deze technologie waardoor de Ikea meubels geschikt zijn om als oplaadstation te gebruiken bij draadloos opladen van je Samsung Galaxy S6.

Link naar bron: http://www.samsunggalaxys6kopen.com/

Lost Password