Nieuwe telefoon

Na een paar jaar die oude telefoon ben je wel weer aan een nieuwe telefoon kopen. Dit kan soms een lastige keuze zijn. Er zijn veel verschillende soorten telefoons, maar waar de laatste tijd heel veel mensen mee lopen is de IPhone. Van de IPhone zijn inmiddels al bijna zeven generaties. Om de paar jaar wordt er weer een nieuw model van de IPhone uitgebracht. Deze heeft dan vooruitgang in de technologie van de telefoon maar ook het model is nieuwer en anders. IPhone is van het merk Apple. Als je een IPhone wil kopen, kan je dus naar de Apple store gaan. Daar krijg je dan meteen informatie over de nieuwe technologie en hoe de IPhone werkt. Je kan ook een IPhone kopen via internet bij bepaalde sites of een IPhone bij een abonnement krijgen.

 

Voordelen van IPhone

  1. Als je eenmaal een IPhone hebt gekocht, is het heel erg wennen als je daarna een andere telefoon koopt van een ander merk. Alles is heel anders qua menu’s en noem het maar op.
  2. Het menu is overzichtelijk en je kan zelf bepalen in welke volgorde het menu en de apps staan.
  3. Je hebt een app-store op de IPhone staan, waar je altijd en overal een app kunt downloaden. Je hoeft niet je telefoon aan te sluiten aan je laptop of computer om een app of iets dergelijks te downloaden.
  4. De IPhone gaat samen met andere technologische producten van Apple. Bijvoorbeeld Apple tv. Je kan je IPhone hieraan aansluiten zonder draadje of bluetooth. Ook kan je je IPhone verbinden met een iWatch.
  5. Je kan via ITunes, dat je op je laptop of computer moet downloaden via internet, muziek downloaden en deze heel gemakkelijk op je IPhone zetten. Je verbind je IPhone door middel van een draadje met je laptop of computer en drukt op het knopje ‘synchroniseren’ dat in ITunes verschijnt. Binnen enkele minuten heb jij je muziek op je IPhone staan.
  6. Er bestaat een Cloud, waarin je gegevens van je IPhone kan zetten. Zo heb je altijd een back-up voor als er wat met je telefoon gebeurd. Ook is deze back-up ook heel handig als je een nieuw model wil kopen van de IPhone, want dan hoef je niet alles weer opnieuw te downloaden en al je telefoonnummers heb je ook in een mum van tijd weer in je nieuwe IPhone.

Een IPhone heeft dus veel meer voordelen en is dus veel handiger. Iedereen loopt ermee, je wil toch niet achterlopen?

Lost Password