Problemen met je iPhone

De nieuwste smartphones van Apple zijn natuurlijk al een tijdje uit dus het is goed om even terug te kijken wat deze nieuwe telefoons allemaal gebracht hebben voor hun gebruikers. Er zijn een paar aanpassingen gekomen in vergelijking tot de iPhone 5. Het scherm is groter geworden, de gebruiker kan gebruikmaken van een betere camera en de processor is verbeterd. Het werkgeheugen van deze telefoons is verhoogd naar 2GB, dit brengt grote voordelen met zich mee. Wat vooral handig is dat als je in Safari een venster opent en dan even schakelt met een ander tabblad, je dit bij het schakelen niet weer opnieuw hoeft te laden. Op de oudere iPhones was dit wel een probleem, door het tekort aan werkgeheugen was het niet mogelijk om te schakelen zonder dat de pagina opnieuw geladen moest worden.

<h2>iPhone 5 en 6 scherm reparatie</h2>

De meest voorkomende reparatie aan de iPhone 6 en die van de iPhone 5 is een reparatie aan het scherm. Hoe vaak komt het wel niet voor dat je jouw telefoon laat vallen en dat je er geen hoesje om hebt zitten. Het scherm van de telefoon barst, in de meeste gevallen treden er ook problemen op met het touchscreen en dan is het onvermijdelijk om je telefoon te laten repareren. Als je geen dure kosten voor reparatie wilt hebben, kun je er voor kiezen om hem zelf te repareren. Wat je kan doen is een scherm bestellen en er zelf mee aan de slag te gaan, op YouTube zijn veel instructievideo’s te vinden. Het repraren of vervangen van een iPhone 5 scherm(<a href=”http://www.macmaniack.com/nl/180-iphone/185-iphone-5/190-scherm-display/”>meer info</a>) is makkelijker dan die van de iPhone 6!

<h3>iPhone schermen online bestellen</h3>

Er komen steeds meer aanbieders van onderdelen van mobiele telefoons op de markt. Dit komt door de toenemende vraag en omdat mensen in 2016 hun eigen telefoon zelf willen gaan repareren. Als je dit door bedrijven laat doen betaal je vrij veel geld aan de werkuren die in de reparatie gaan zitten, als je zelf je telefoon repareert dan heb je deze kosten niet en betaal je bijvoorbeeld alleen voor het scherm dat je online hebt besteld.

Bron: https://www.smartphoneclub.com
Extra info: Actiekabel

Lost Password