Sim only onbeperkt internet

Het is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Internet op je telefoon. Maar wat als je wel de telefoon hier voor hebt, maar nog niet het juiste abonnement? Wat nou als je wilt veranderen van provider? Dan heb je altijd de mogelijkheid om te kiezen voor een sim only.

Er zijn een groot aantal voordelen verbonden aan een sim only onbeperkt internet abonnement. Zo betaalt u bijvoorbeeld niet voor het toestel en zullen ook de toestelkosten niet aan u worden doorberekend. U kunt alle mogelijke combinaties maken en zodoende is er altijd wel een bundel te vinden die helemaal bij u past. Er zijn zelfs abonnementen waarbij u een maandcontract aan gaat. Dit geeft u dus de vrijheid om te gaan wanneer u dit wilt.

In Nederland is onbeperkt mobiel internet een aantal jaar geleden issue geworden en daarom zitten er restricties aan deze bundels. Sinds die tijd zijn we echter flink gegroeid. De snelheden zijn omhoog gegaan, de bundels zijn hoger geworden en de kosten zijn flink omlaag gegaan. Daarnaast zijn er verschillende apps die uw dataverbruik kunnen meten waardoor u altijd zeker weet dat u de juiste bundel heeft. Vergeet niet om de verkoper van de bundel om een aanbieding te vragen. Aan de telefoon kunnen verkopers vaak net wat meer dan in de winkel of online.

Lost Password