Sim Only

Stel nou, dat je een telefoon wilt kopen, maar je wil niet al die toestanden hebben met die abonnementen en internet op je telefoon. Bij een abonnement zit je ergens aan vast, stel nou dat het toch niet iets voor jou is. Dat is allemaal gedoe. Een sim only abonnement is dan wel wat voor jou!

 

Voordelen van een sim only

  1. Een sim only abonnement is goedkoper dan een telefoonabonnement.
  2. Een sim only abonnement is maandelijks opzegbaar, in tegenstelling tot een telefoonabonnement. Hier ziet je namelijk een jaar tot twee jaar aan vast.
  3. Voordat je een sim only abonnement neemt, moet je wel bedenken hoeveel je ongeveer belt en sms’t in de maand. Als je dit hebt bedacht, kun je je sim only abonnement zo afsluiten dat je niet teveel betaalt. Als je er toch naast zat, kan je dit altijd nog aanpassen in de komende maand.
  4. Je zit niet vast aan een beperkt aantal telefoons waar je tussen moet kiezen, zoals bij een telefoonabonnement. Je koopt zelf je telefoon, dus mag je ook zelf weten wat voor telefoon en model dit wordt. Dit betekent dus ook dat je je oude telefoon kunt gebruiken en dat je helemaal geen nieuwe telefoon hoeft aan te schaffen.
  5. Je kunt ook halverwege je sim only abonnement overstappen op een andere telefoon. Je hoeft alleen het simkaartje even te verwisselen. Dit gaat makkelijker dan bij een telefoonabonnement.
  6. Bij een telefoonabonnement is het in werkelijkheid zo dat je de telefoon die je kiest bij je abonnement, pas hebt afbetaald als je abonnement is afgelopen (dit na één of twee jaar). Dus je hebt er eigenlijk helemaal geen gratis telefoon bij gekregen. Met een sim only abonnement heb je dit allemaal niet want dan kies je gewoon zelf je telefoon uit en maak je ook zelf uit wanneer je een nieuwe koopt (of niet).

Een sim only abonnement is dus eigenlijk makkelijker en handiger. Je zit nergens aan vast en mag alles zelf bepalen. Je zit niet vast aan een telefoon en niet aan een abonnement. Doordat je niet vast zit aan een abonnement en je toch spijt hebt van de manier waarop het abonnement is afgesloten, kun je dit na een maand meteen herstellen en/of bijwerken.

Lost Password