Sluit een Telegraaf abonnement af en krijg een iPad!

Ben je geïnteresseerd in een abonnement van De Telegraaf? De Telegraaf geeft je nu de kans om de krant voordelig digitaal te lezen. Door een speciaal iPad-abonnement te nemen kun je de krant dagelijks digitaal lezen. Via een opgezette actiesite kun je het abonnement afsluiten.


iPad actie

Je kiest op de actiesite van De Telegraaf als eerst het abonnement. Je kunt kiezen uit een abonnement waarbij je de krant de hele week in de bus krijgt en hiernaast kun je de krant digitaal lezen. Daarnaast kun je kiezen voor een abonnement waarbij je de krant alleen op vrijdag en zaterdag krijgt plus de krant de hele week digitaal. Bij de derde stap kies je de Apple iPad. Je kunt kiezen tussen de iPad mini 2, iPad mini 3 (100 euro extra), iPad Air (100 euro extra), iPad Air 2 (200 euro extra). De Telegraaf heeft de kleuren zwart-spacegrijs en wit-zilver beschikbaar gesteld. Bij stap vier kun je diverse accessoires kiezen en bij de vijfde laatste stap bevestig je de Telegraaf met iPad actie.


Over De Telegraaf

De Telegraaf werd ruim een eeuw geleden opgericht. Ondernemer Henry Tindal zorgde er in 1893 voor dat de eerste De Telgraaf van de pers ging. De Telegraaf is één van de grootste en oudste krant van Nederland en heeft tevens een nieuwssite die dagelijks door vele tienduizenden Nederlanders wordt bezocht. De krant verschijnt zes keer per week van maandag tot en met zaterdag. In het verleden had de krant ook een zondagseditie, maar De Telegraaf stopte na een aantal jaar met deze editie.

De oplage is doordeweeks 800.000. In het weekend worden er meer dan één miljoen kranten verkocht. In Nederland lezen er ongeveer 2,5 miljoen mensen de krant. Naast de landelijke editie heeft het vier regionale edities. Zo heb je de edities Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

 

Lost Password