Exclusieve Smartphones

Exclusieve Smartphones

Wat smartphones betreft weet iedereen dat Samsung en Apple wereldwijd de dominerende partijen zijn. Deze twee telecom giganten zijn goed voor een marktaandeel van bijna 40 procent terwijl Huawei met iets meer dan 8 procent de derde grote leverancier van smartphones is. Het resterende marktaandeel van 52 procent wordt verdeeld door een groot scala aan merken zoals Nokia, Sony, LG, HTC en nog een andere 23-tal andere merken. Voor sommige consumenten zijn de premium aanbiedingen van Samsung en Apple nog steeds interessant. Echter zijn er ook nog consumenten in Nederland die bereid zijn om een aanzienlijk bedrag neer te tellen voor een smartphone waarmee zij zich echt van de grijze massa kunnen onderscheiden. Voor deze consumenten hebben we een lijstje samengesteld met vijf kostbare pronkstukken waarmee je werkelijk de mensen in jouw omgeving kan aftroeven. De meeste smartphones van dit lijstje zijn met het Android besturingssysteem geïnstalleerd omdat Apple het niet toestaat dat andere smartphone producenten het iOS besturingssysteem gebruiken. Dus ook al moet je aanzienlijk diep in de buidel voor deze smartphones met de standaard Android functionaliteiten, de extra’s moeten worden gezocht in leer, diamanten en goud.

De Goldvish Eclipse

De smartphones van het Zwitserse Goldvish worden met de hand gemaakt en zijn samengesteld uit de meest kostbare en zorgvuldig geselecteerde materialen. De casing bestaat uit 316L roestvrij staal, is ingelegd met 360 diamantjes en is aan de achterzijde bekleedt met krokodillenleer. Verder is het toestel voorzien van een 5.5 inch scherm (1080p), een Snapdragon Quadcore Processor, 64 GB opslagcapaciteit, een 13MP camera aan de achterzijde en een 5MP camera aan de voorzijde. Deze Android smartphone kost slechts € 3.,800,00 exclusief BTW. Mocht dit iets boven jouw budget vallen dan kan je voor slechts een dikke € 6.800,00 een keuze maken uit vier andere goedkopere Eclips modellen.

Vertu Signature Touch Sky Blue

De smartphones van Vertu worden in de kleine fabriek in Church Crookham in Engeland natuurlijk ook met de hand gemaakt. Bij het assembleren van deze smartphones maakt het bedrijf gebruik van de bijzondere materialen zoals robijn , saffier en titanium. De Signature Touch Sky Blue heeft een Titanium casing die voorzien is van rood-gouden kenmerken zoals de toetsen, schroeven en andere ingelegde componenten. Het toestel is voorzien van het Android 5.1 besturingssysteem, een 5.2 inch scherm (1080p), een Snapdragon 810 64bit Octo-core processor, 64GB intern geheugen, een 21MP camera aan de achterzijde en een 2.1MP camera aan de voorzijde. Voor slechts € 18.500,00 exclusief BTW kan je deze smartphone jouw eigendom maken. Gaat dit boven jouw budget dan kan je voor slechts € 3.900,00 beschikken over de Vertu Aster.

Mobiado Grand Touch em Marble

Wil je het wat simpeler maar toch gewicht in de weegschaal leggen? Dan is de Mobiado Grand Touch em Marble voor slechts € 2.800,00 exclusief BTW een ideaal alternatief. Deze smartphone, met een marmeren casing is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit precisie mobiel instrument, zoals de fabrikant dit noemt, is uitgeruste met een 4.65 inch Amoled scherm, 16GB intern geheugen, een 5MP camera aan de achterzijde en een uniek simkaart mechanisme.

Tonino Lamborghini 88 Tauri

Voor de echte snelheidsmaniakken onder ons is de Tonino Lamborghini 88 Tauri natuurlijk een logische keuze. De aanschafprijs van € 4.900,00 exclusief BTW is zelfs te verwaarlozen ten opzichte van de onderhoudskosten van jouw Lamborghini Aventador Roadster sportwagen. Deze dual-sim smartphone heeft een prachtig design en is voorzien van 5.0 scherm (1080p), een Snapdragon 2.3GHz quad-core processor, 64GB intern geheugen, een 13MP camera aan de achterzijde, een 8.0MP camera aan de voorzijde en is uitgerust met het Android v4.4.4 KitKat besturingssysteem. Hiernaast is het toestel natuurlijk voorzien van alle mogelijke sensoren zodat je rustig kan navigeren als je met jouw Lamborghini Aventador Roadster 320km per uur over de Duitse snelwegen scheurt.

Sirin Solarin Crystal White Carbon DLC

Als laatste willen we de Sirin Solarin Crystal White Carbon DLC onder jouw aandacht brengen. Deze smartphone heeft een prijskaartje van slechts een dikke € 14.000,00. De casing van dit toestel wordt gemaakt met wit leer in een koolstof textuur en ingelegd met zwarte diamanten. De smartphone is voorzien van een Snapdragon Octa-core 2GHz processor, een 5.5 inch LCD IPS scherm, 128GB intern geheugen, een 24MP camera aan de achterzijde, een 8.0MP camera aan de voorzijde en het Android 5.1.1 besturingssysteem. Dit toestel onderscheid zich van alle andere toestellen door de uitgebreide beveiligingsmaatregelen.

Als je toch gaat shoppen

De aanschaf van één van deze smartphones is een dure aangelegenheid. Maar als je je echt wilt onderscheiden van de grijze middenmoot zal je toch diep in de buidel moeten tasten. Technologisch gezien onderscheiden deze luxe smartphones zich amper van de high-end toestellen van Apple, Samsung of Huawei. Het onderscheid moet echt gezocht worden in het merk, het design van de smartphone en de aanwezigheid van dure componenten zoals goud, titanium, diamanten en exotische ledersoorten. Dus ben je echt een technofreak, dan is de keuze voor een top model van de reguliere merken een logische keuze. Ben je trendsetter en heb je wat spaarcentjes over, dan is de keuze voor één van exclusieve toestellen misschien toch wel interessant. Hoe dan ook, mobiel bellen blijft mobiel bellen!

Trefwoorden: Smartphone, Apple, Samsung, Huawei, Android, iOS, Goldvish, Vertu, Mobiado, Tonino, Sirin, Goud, Titanium, Roestvrij staal, diamanten, Lamborghini, Snapdragon

Lost Password