Goedkoopste sim only

3Veel providers bieden allemaal hun eigen goedkoopste sim only actie aan. Maar wat zijn nou de beste, betrouwbaarste, en vooral de goedkoopste sim only abonnementen? En wat houdt een sim only abonnement nou eigenlijk precies in? Dit zal hieronder toegelicht worden. Wij leggen uit wat een sim only abonnement is en vergelijken de beste en goedkoopste sim only abonnementen met elkaar.

Wat is een sim only abonnemen

Een sim only abonnement is, zoals de naam al doet vermoeden, een abonnement die je afsluit waarbij je alleen een sim kaart krijgt. Vaak is het zo dat mensen een abonnement afsluiten in combinatie met een telefoon. Dit is ontstaan om mensen de hoge kosten van een nieuwe telefoon te laten kunnen financieren. Hierdoor wordt de directe aanschaf van een mobiele telefoon lager, maar zijn de abonnementskosten meestal wel erg hoog. Een sim only abonnement zorgt ervoor dat je alleen een simkaart neemt en daarbij kun je zelf beslissen voor hoeveel belminuten je het abonnement afsluit.

TelecomProviders

Er zijn verschillende providers die de goedkoopste sim only abonnement aan proberen te reiken. De bekendste op dit onderdeel zijn Telfort, Tele-2, T-Mobile, Hi, Ziggo, Vodafone, Simpel, Ben en KPN. Deze bieden allemaal hun eigen sim only-actie aan. Hierbij betaal je een bepaald (laag) bedrag waarmee je een aantal belminuten kunt krijgen. Hierbij komen meestal ook sms’jes en soms ook internettarieven bij. Zo kun je zelf bepalen welke provider je kiest, en voor welk sim only abonnement je gaat. Ga je voor eentje met veel internet en weinig belminuten, of andersom? En hoeveel belminuten wil je eigenlijk hebben? Vergeet niet dat wanneer je overstapt naar een nieuwe provider, er altijd overstapkosten bij komen. Bij KPN is dit 20 euro, bij Vodafone Red is dit 20. In dat opzicht is Vodafone dus al een stuk goedkoper dan KPN.

Sim only abonnementen vergelijken

Vodafone biedt qua sim only abonnement aan dat je 200 minuten kunt bellen en sms’en en 200 mb erbij krijgt voor 13 euro. Ziggo biedt voor 300 minuten bellen en sms’en én 1000 mb een actie aan van 15 euro. Bij Ziggo ben je dus duurder uit, maar heb je wel veel meer mogelijkheden. T-Mobile heeft een sim only abonnement waarbij je 90 minuten kunt bellen, maar wel onbeperkt sms’en en internetten voor maar 8 euro! Hierbij zijn de overstapkosten wel 15 euro. Let op: al deze bedragen zijn per maand, alleen de overstapkosten zijn eenmalig.

Lost Password