Populaire telefoons

Wil jij een populaire telefoon in handen hebben bij het afsluiten van een nieuw abonnement? Providers bieden altijd scherpe aanbiedingen en mooie abonnementen in combinatie met populaire telefoons. Waarom? Omdat populaire telefoons – ja – best populair zijn. Dus wil jij ook een zeer populaire, mooie telefoon? Op deze pagina vertellen we je welke telefoons zeer populair zijn en waar die dan weer verkrijgbaar zijn.

Alles van Apple is natuurlijk heel populair. Van de iPhone 4 tot en met de 4S, iPhone 5 iPhone 5c, iPhone 6 en iPhone 6 plus. Voordeeltje: je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor de iPhone 4, omdat deze versie iets eerder uitgekomen is, deze versie is dan ook iets goedkoper dan de nieuwe iPhone 5 uiteraard. Maar naast Apple zijn er nog genoeg andere, populaire telefoons. Welke? Wat dacht je van de verschillende toestellen van Blackberry, HTC en Samsung?

Samsung, Sony en HTC

De Samsung Galaxy S3 is bijvoorbeeld bij veel providers verkrijgbaar voor slechts 10 euro per maand, omdat er dan weer al een nieuwe Galaxy versie gelanceerd is, maar eigenlijk is de Galaxy S3 dan nog heel goed en ook nog toepasbaar op alles van Google en Android qua systemen. Maar de Blackberry is wel minder populair geworden. Al blijft het systeem van Blackberry nog heel goed, je merkt dat Blackberry minder wordt verkocht.

Vroeger was het heel populair, vooral onder jongeren en nu toch minder, maar nogmaals; we kunnen ons heel goed voorstellen dat je voor een Blackberry zal gaan. Het hangt ook een beetje af van wat je ermee zou willen en het voordeel is wel dat de Blackberry nu gewoon wel een stuk goedkoper is, vergeleken met vroeger. Weet jij al welke keuze je gaat maken? Bekijk de mogelijkheden hieronder en op onze verschillende pagina’s en kies dan voor BelkostenWijzer.nl om jouw abonnementen voor de mobiele telefoon te gaan vergelijken.

Lost Password