Volgens de Taiwanese Business Weekly had Apple in juli een recordaantal iPhone 6

Volgens de Taiwanese Business Weekly had Apple in juli een recordaantal iPhone 6

exemplaren besteld bij zijn leveranciers. Het zou toen gaan om ruim 68 miljoen exemplaren. Nu wordt echter door de zakenkrant the Wall Street Journal vermeldt dat Apple maar liefst 80 miljoen iPhone 6 exemplaren laat produceren. Blijkbaar heeft Apple veel vertrouwen in de iPhone 6 die in twee schermformaten zal verschijnen. De bronnen van de klant zijn anoniem en deze vermelden niet hoeveel exemplaren er van welk formaat door Apple zijn besteld.

Met de iPhone 6 modellen rekent Apple op een record verkoop. Er wordt verwacht dat veel Android-gebruikers zullen overstappen wanneer de iPhone op de markt komt met een groter scherm. Een bestelling van 80 miljoen exemplaren is de grootste bestelling die Apple tot nu toe heeft gedaan. Van de iPhone 5s en iPhone 5c liet Apple vorig jaar tussen de 50 en 60 miljoen exemplaren produceren. Apple zal begin september naar verwachting de iPhone 6 aankondigen, dan zou deze eind september officieel worden verkocht.

iPhone 6

De naam van de nieuwe iPhone blijft een gerucht en nog onbekend tot het gepresenteerd wordt. Dit betekent niet dat iPhone fans er nog niet naar uitkijken. Al vanaf vorig jaar gaan de geruchten de ronde over de nieuwe iPhone. Apple is al druk bezig met de nieuwe iPhone. Geruchten over de nieuwe iPhone zijn vaak in het nieuws. Veel personen vragen zich af: “wanneer komt de nieuwe iPhone in de winkel?”. Volgens de laatste geruchten wordt de nieuwe iPhone is september uitgebracht door Apple.

Wat zal de nieuwe iPhone voor nieuwe features hebben? Dat is de vraag die bij velen rondgaat. De nieuwe iPhone zal zonder twijfel iets nieuws tonen maar wat? Touch ID voor de 5S was het de afgelopen keer. Ook de kleuren van de iPhone 5C waren nieuw. Wat zal de nieuwe iPhone voor innovatiefs tentoonstellen wat nog niet eerder vertoond is in de andere modellen? Het antwoord blijft onbekend maar toch het onderwerp van gesprek op de vele techblogs.

Lost Password