5 redenen waarom je een applicatie moet maken voor je bedrijf

5 redenen waarom je een applicatie moet maken voor je bedrijf

Het gebruik van mobiele telefoons is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, zowel onder particuliere als zakelijke consumenten. Als bedrijf kunt u hierop inspelen door zelf ook een app te ontwikkelen, waarin u producten verkoopt, consumenten op de hoogte houdt van het laatste nieuws, enzovoorts. Er zitten verschillende voordelen aan het laten maken van een app, die we in dit artikel kort benoemen.

1: Een app zorgt voor klantenbinding

Met een app is het heel eenvoudig om aan de klantenbinding van uw merk of bedrijf te werken. U kunt de gebruikers van uw app bijvoorbeeld een pushbericht sturen, om ze aan te zetten een korting of nieuwe blogpost te bekijken.

2: Een extra verkoopkanaal

Naast het feit dat een app informatief kan zijn voor uw klanten, biedt het tevens een extra verkoopkanaal voor uw bedrijf. Bied klanten de mogelijkheid om producten rechtstreeks uit uw app te bestellen.

3: Een app zorgt voor eenvoud

Mobiele websites worden steeds beter ontwikkeld, maar zijn vaak nog niet 100% werkend. Zo is de uitlijning niet altijd goed, werken sommige elementen van uw normale website niet, enzovoorts. Met een app zorgt u voor eenvoud, omdat u hier alleen de belangrijkste elementen van de website in gebruikt.

4: Het ontwikkelen van een app is goedkoop

Vergeleken met veel andere vormen van marketing en reclamematerialen, is een app niet heel duur. Een app laten maken kunt u doen bij een groeiend aantal internetbedrijven, waardoor de prijs voor de ontwikkeling van een app steeds verder is gedaald. Ook zijn er verschillende websites, waarop u de app zelf kunt maken. Het resultaat van dergelijke apps is vaak echter een stuk minder en kan reclame bevatten.

5: Behaal een concurrentievoordeel

Door een app te laten ontwikkelen voor uw bedrijf kunt u zich onderscheiden van de concurrentie. Op dit moment hebben nog niet veel MKB’ers een app, waardoor u uniek wordt! Zo behaalt u relatief eenvoudig een concurrentievoordeel.

Lost Password