De beste manier van sim only vergelijken

sim_only_vergelijken_telecom_providersSim only vergelijken kan op veel verschillende manieren. Door deze toe te passen kan men het beste sim only vergelijken. Sim only vergelijken op internet snelheid


Mobiel internet wordt steeds sneller, veel van de sim only providers zijn al overgestapt op 4G internet. Echter biedt niet elke provider snel internet aan. Het is daarom raadzaam om bij sim only vergelijken de internet snelheid in de gaten te houden.

Het is namelijk zo dat een groot verschil te zien is tussen 3G en 4G. Bij 3G internet is de maximum snelheid zo’n 14,4Mbit/s terwijl dit bij 4G al oploopt tot de 225 Mbit/s. Daarbij wordt 4G internet niet altijd gratis aangeboden en worden voor het gebruik van het 4G netwerk extra maandelijkse kosten verrekend.


Op basis van datalimiet sim only vergelijken

Een grote datalimiet wordt steeds belangrijker naarmate de internet snelheid stijgt. Dit komt vooral doordat men sneller data kan gebruiken. Een video op youtube bekijken kost bijvoorbeeld al gauw enkele tientallen MB’s van de databundel. Doordat deze met 4G internet snel geladen worden kan een nieuwe video ook sneller gestart worden.

Hierdoor is sim only vergelijken op het gebied van datalimiet van groot belang. Wanneer deze limiet namelijk overschreden wordt moet men extra betalen om dezelfde snelheid te kunnen gebruiken. Indien dit niet gebeurt wordt de snelheid bij vele providers teruggeschroeft naar 64 Kbit/s maar kan men wel gratis onbeperkt internetten.

 

Dekking van het 4G netwerk

Momenteel bieden KPN, en Vodafone een landelijke 4G dekking aan. Hi, Simyo, Telfort, Youfone maken gebruik van het KPN netwerk en kunnen tevens landelijk 4G aanbieden in tegenstelling tot T-Mobile dat slechts een beperkte dekking heeft. Echter is T-Mobile wel druk bezig met het uitbreiden van haar 4G netwerk. Let op dat de mobiele provider Ben gebruik maakt van het T-Mobile netwerk.

Momenteel is het dus raadzaam om sim only vergelijken op basis van 4G dekking te doen. Daarbij zal Tele2 vanaf Maart 2015 voor de consument zijn 4G netwerk beschikbaar stellen dat de randstad dekt. De beste mobiele providers bij een sim only abonnement kunnen ook vergeleken worden op klantenservice. Hierbij is het raadzaam de beoordelingen te vergelijken.

Lost Password