Samsung Galaxy S5 Mini: scherm, processor en geheugen

De Samsung Galaxy S5 Mini is de nieuwste smartphone van Samsung en zal ÈÈn deze dagen in de winkels verschijnen. Het toestel beschikt over een beeldscherm van 4.5- inch, wat een stukje kleiner is dan de oorspronkelijke 5.1- inch van de normale Samsung Galaxy S5. Toch kun je het toestel haast geen ìMiniî meer noemen, aangezien een 4.5- inch beeldscherm voor veel andere smartphones de normale standaard is.

De Samsung Galaxy S5 Miniis dus een behoorlijk toestel, wanneer je hem vergelijkt met andere compacte toestellen. Het beeldscherm beschikt over HD 720p, met een pixelverhouding van 326 pixels per inch. Dit is een stukje lager dan het scherm van de Galaxy S5, al zal je dit in gebruik nauwelijks merken. Beide toestellen maken gebruik van de Super AMOLED- technologie, wat garant staat voor verbluffende beeldprestaties.

Processor en geheugen van de Samsung Galaxy S5 Mini

De Samsung Galaxy S5 Mini beschikt over een quad-core processor van 1.4GHz, in plaats van een 2.5GHz processor, zoals in de normale Samsung Galaxy S5. Daarnaast beschikt het toestel over 1.5GB aan RAM- geheugen. Doordat het scherm een stukje kleiner is, is het logisch dat deze specificaties ook wat naar beneden gaan. Je zal het in gebruik van de S5 Mini niet merken. Als het gaat om opslagcapaciteit heb je maar ÈÈn mogelijkheid. Het toestel is namelijk alleen verkrijgbaar in de 16GB variant. Dit hoeft echter geen enkel probleem te zijn, aangezien de Galaxy S5 Mini is uit te breiden tot 128GB middels een micro SD kaart. Opslagcapaciteit genoeg dus.

Lost Password