Sim only bundels vergelijken

Sim only is de goedkoopste manier van bellen, sms’jes versturen en internetten op de mobiele telefoon. Maar het kan ongetwijfeld nog goedkoper door goed de bundels van alle providers met elkaar te vergelijken. De maandelijkse kosten die providers hanteren voor de bundels lopen namelijk sterk uiteen en kunnen tientallen euro’s per maand verschillen, zeker op jaarbasis kan dit een groot verschil zijn. Het is op deze sim only vergelijkingssite mogelijk de verschillende bundels met elkaar te vergelijken.

Bundel samenstellen

Om een goede vergelijking tussen de verschillende sim only bundels te kunnen maken is het van belang dat u eerst uw gewenste verbruik bepaald. Hoeveel belminuten verwacht u per maand te verbruiken, maar ook hoeveel sms’jes u verwacht te versturen en hoeveel MB’s u denkt te gaan verbruiken. Voornamelijk het laatste punt vinden de meeste consumenten erg lastig om in te schatten, gelukkig zijn hier diverse hulpmiddelen voor die uw verbruik kunnen bepalen.

Daarnaast is het mogelijk om bij uw huidige provider te kijken wat u op dit moment verbruikt, dit staat in uw factuur of in uw eigen klantenomgeving. Doordat u het verbruik bepaald weet u hoe uw bundel eruit moet komen te zien en kunt u op basis van het gewenste verbruik een vergelijking maken. Het kan namelijk voorkomen dat een bepaalde provider bij vele bundels het voordeligst is, maar bij uw gewenste verbruik er toch een andere provider als voordeligste uitschiet. Maak daarom altijd een vergelijking op uw verbruik en kijk niet naar andere bundels.

Let ook op contractperiode

De maandelijkse kosten zijn natuurlijk erg belangrijk en wellicht van doorslaggevende factor om voor een bepaald sim only abonnement van een bepaalde provider te kiezen. Toch is het belangrijk dat u ook goed naar andere voorwaarden kijkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de duur van het contract, wilt u een maandcontract, een jaarcontract of een 2 jarig contract. Doorgaans is het wat betreft de maandelijkse kosten het voordeligst om voor een 2 jarig contract te kiezen, maar dan dient u er wel zeker van te zijn dat u hier 2 jaar lang van gebruik gaat maken, anders betaald u een bepaalde periode onnodig de maandelijkse kosten en had een 1 jarig contract minder kosten met zich meegebracht.

Lost Password