Vodafone introduceert volgende week nieuwe abonnementen

Vodafone introduceert volgende week nieuwe abonnementen

Vanaf 4 maart aanstaande zullen de Start, Red en Red Pro abonnementen van Vodafone een upgrade krijgen. Met de verhoogde databundels de korting op de nieuwe Start abonnementen en de combinatie met Ziggo heeft Vodafone een uitstekende mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden.

Migratie naar een nieuw abonnement

Vodafone heeft wel voorwaarden gesteld om naar het nieuwe abonnement over te kunnen stappen. Zo mogen klanten met behoud van bestaande kortingen altijd overstappen naar de nieuwe Red abonnementen waardoor men meer data voor dezelfde prijs krijgt. Ook kan men altijd gratis overstappen naar een duurder abonnement terwijl het omlaag migreren € 25,- eenmalig zal kosten. Na het afsluiten van een abonnement heeft men dan nog één maand bedenktijd waarbinnen men gratis kan overstappen naar een goedkoper abonnement. Het omlaag migreren van Family kost eenmalig € 25,-.

Bij het wijzigen van het abonnement geldt dat men de Gratis Extra’s kan meenemen naar het nieuwe abonnement. De maandelijkse korting wordt dan wel toegewezen op basis van de contractkeuze. Als men een betalingsachterstand heeft of als het abonnement (tijdelijk) is gepauzeerd, dan kan men niet overstappen naar het nieuwe abonnement.

Factuurkorting

Voor klanten die een toestel met abonnement in combinatie met een verlenging of een nieuw Red Together abonnement hebben aangeschaft, zal de factuurkorting wijzigen van € 3,- naar € 2,- per maand. Indien men geen factuurkorting heeft, zal bij het nieuwe abonnement geen contractkorting verleent worden. Bestaande factuurkorting wordt meegenomen naar het nieuwe abonnement mits dit abonnement ook factuurkorting bevat. Als het abonnement geen factuurkorting biedt, dan zal deze vervallen (Start abonnementen, Red Essential en Red Together Extra). Het nieuwe Red Essential abonnement biedt in tegenstelling tot het oude abonnement geen factuurkorting!

Start S abonnement

Het Start S abonnement zal per 4 maart aanstaande vervallen. Omdat het hier gaat om een abonnement zonder databundel zal het Start S abonnement per 4 maart aanstaande vervallen (150 belminuten voor € 10,- per maand). Als men een Ziggo-klant is dan is het nieuwe Start M abonnement voor € 9,- per maand een aantrekkelijke optie. In elk ander geval is het Red Together Extra abonnement waarbij men voor € 15,- per maand onbeperkt kan bellen, aan te bevelen. Ben je Ziggo-klant, dan krijg je nog eens € 2,50 per maand korting.

Start M, L en XL abonnement

Per 4 maart aanstaande zal Vodafone 2,50 per maand korting geven op de nieuwe Start M, L en XL abonnementen. Voorwaarde is dat de klant wel recht heeft op Gratis Extra’s. Deze korting geldt alleen voor de nieuwe Start abonnementen. Klanten met een bestaand Start abonnement kunnen geen aanspraak maken op deze korting.

Als men een oud Start abonnement heeft, kan men alleen door contractverlenging of het afsluiten van een nieuw abonnement overstappen naar de nieuwe Vodafone abonnementen. Voor klanten die tussen 7 januari en 4 maart 2019 een Start abonnement hebben afgesloten, geldt een coulance periode waardoor men gratis kan migreren naar het nieuwe abonnement.

Red abonnementen

De nieuwe Red abonnementen krijgen een grotere databundel waarbij men meer data binnen de EU mag verbruiken. Binnen het nieuwe Red abonnement krijgt men 50% meer data waardoor men de beschikking heeft over een databundel van 15 GB. Als men hiernaast ook nog een Ziggo-klant is, wordt de databundel verdubbeld naar 30 GB. De Red Fair Use policy voor datagebruik binnen de EU is vastgesteld op 15 GB.

Klanten met een oud Red abonnement kunnen wel binnen het contracttermijn overstappen naar het nieuwe Red Together abonnement. Indien men geniet van een factuurkorting, dan wordt deze korting meegenomen naar het nieuwe abonnement. Echter indien er op het oude abonnement nog een aanvullende korting van toepassing was, dan zal deze bij de overstap naar het nieuwe abonnement vervallen.

Red Pro abonnement

De Red Pro abonnementen zijn voornamelijk zakelijke abonnementen waarbij het samenwerken centraal staat. Binnen het Red Pro Team kan men meerdere Red Pro abonnementen combineren en de data met elkaar delen. Heeft men een Elite abonnement, dan wordt de databundel nog eens uitgebreid met 75 GB per Elite abonnement.

Vanaf 4 maart aanstaande zullen de databundels van het Red Pro abonnement aanzienlijk uitgebreid worden.
– Red Pro Connect gaat van 3 naar 5 GB en zal € 26,- per maand kosten
– Red Pro Select gaat van 15 naar 20 GB
– Red Pro Elite gaat van 50 naar 75 GB

Red Together abonnement

De prijs voor het nieuwe Red Together abonnement zal vanaf 4 maart aanstaande aanzienlijk goedkoper uitvallen. Dit abonnement, dat nu € 45,- per maand kost, zal dan nog slechts € 35,- per maand kosten. Klanten met een oud Red Together (Basis) abonnement kunnen niet migreren naar het nieuwe abonnement. Dit kan alleen via verlenging of het afsluiten van een nieuw abonnement.

Tot 18 maart bestaat er wel een coulance-regeling voor de klanten die in de periode tussen 7 januari en 4 maart 2019 een Red Together abonnement hebben afgesloten. Zij kunnen gratis hun abonnement laten omzetten naar het nieuwe Red Together abonnement.

Red Together Extra abonnement

Voor een nieuw Red Together Extra abonnement zal vanaf 4 maart aanstaande een factuurkorting gelden van € 2,50 mits de klant recht heeft op Gratis Extra’s. De bestaande abonnementen zullen deze korting niet krijgen. Alleen als men een bestaand contract verlengd of een nieuw contract afsluit, heeft men recht op deze factuurkorting.

Red Super abonnement

Het Red Super abonnement zal per 4 maart aanstaande net meer beschikbaar zijn. Vanaf deze datum kunnen klanten dit abonnement dan ook niet meer verlengen. Aan het einde van het contracttermijn kan men wel met Red Together verlengen. Echter het gebruik van meerdere sim-kaarten is dan niet meer mogelijk

Lost Password